Barion Pixel
Jelenleg ZÁRVA
+36 30 / 211 - 8512
 

Rólunk

Asztalfoglalást, előrendelést felveszünk! (Csoportok, rendezvények, családi, baráti összejövetelek, esküvők, osztálytalálkozók...stb)

(max.100 fő-ig)

Szeretettel várjuk éttermünkbe!

06-70/625-4166


A Pizza & Gyros Bár 2008-ban kezdte meg működését Tatán eredetileg Gyros Bár néven. Vendégeinknek köszönhetően folyamatosan tudtunk fejleszteni és fejlődni így mostanra kibővült és ínycsiklandozó étlappal rendelkezünk. Ezzel egyidejűleg nevünk is változott és kialakult a Pizza & Gyros Bár elnevezés. A kezdeti büfénk két fős befogadóképességét többszöri átköltözés után egy 35 fős gyorséttermi és egy 60 fős kerthelyiségi befogadóképességű üzletre bővítettük. Vendégeink igényeihez alkalmazkodva a házhoz szállítást, valamint délidőben többféle menüs étkezési lehetőséggel várjuk kedves vendégeinket.
Ételeink a köretet nem tartalmazzák!

Ételeink receptje egyedi, amit a vendégeink íz világa és az évek során felhalmozott tapasztalatok alakítottak ki.

A Pizza & Gyros Bár munkatársai mindig a minőségre és frissességre törekednek, ezért az ételek frissen készülnek, minőségi alapanyagokból. Folyamatosan új ötleteken és ízeken gondolkodunk, hogy különbözzünk másoktól és egyedit alkossunk. Itt olyat eszel, amit mi is megeszünk. Itt mindenki megtalálja a saját ízléséhez valót.

Rendelés után az ételeinket frissen készítjük, ezért a konyha leterheltsége nagyban befolyásolja az elkészítési és a kiszállítási időt. A telefonos megrendeléskor a várható kiszállítási időről tájékoztatni fogják. Tatai éttermünkben a heti menüztetés mellett a következő ételeket kóstolhatja meg: pizza, gyros, hamburger, frissensültek, tészta ételek, készételek, desszertek, saláták. Stipsits Sándor konyhafőnök ajánlásával!